F.A.Q.s
Sila klik page "About GlutaKing" di sini: http://glutaking.blogspot.com/p/about-glutaking.html
.
Sila klik page Testimonials di sini: http://glutaking.blogspot.com/p/testimonials.html
.
Harga sebotol GlutaKing ialah RM150 (tidak termasuk postage).
.
Harga pos ke seluruh Malaysia ialah RM5 (satu botol satu pakej).
.
Option 1 - Klik blogshop kami di sini: http://glutaking.blogspot.com/p/blog-page.html. Ini adalah online shop kami di mana anda boleh membuat order tanpa membuat bayaran atau membeli dan membayar terus online menerusi PayPal/credit card.
Option 2 - Emel order details anda kepada kami di taniabeautyshop@yahoo.com. Sila berikan nama anda, emel, alamat penuh, no telefon dan kuantiti GlutaKing yang hendak dibeli.
Anda boleh membuat pembayaran ke akaun maybank tersebut:- MBB account name: Tania Fiza Binti Rozlan. MBB account no: 162366971739. Sila maklumkan kepada kami di taniabeautyshop@yahoo.com setelah pembayaran dibuat.
Anda juga boleh membuat bayaran menggunakan credit card menerusi laman web PayPal.com. Anda perlu membeli menerusi online shop kami dan memilih option PayPal untuk pembayaran. Kemudian, sila ikut arahan selanjutnya.
PayPal adalah sistem payment online yang digunakan secara global. Pembayaran melalui PayPal jauh lebih cepat, selamat dan mudah terutama sekali untuk membeli-belah online. Anda tidak perlu membuka akaun jika tidak mempunyai akaun PayPal. Jika anda ingin membayar menggunakan kredit kad, anda hanya perlu mendaftar diri sebagai "Guest" di laman PayPal dan kemudian boleh membayar seperti biasa. Hanya ikut arahan yang tertera di skrin setelah membeli di Online Shop kami.
.
Semua delivery akan dibuat setelah kami menerima bayaran penuh daripada customer.Setelah pakej anda dihantar, kami akan emel atau sms tracking no pakej anda.
.
Kami menggunakan PosLaju Malaysia untuk delivery ke seluruh Malaysia. Delivery time ialah 1-2 hari (tidak termasuk hari minggu atau public holidays). Setelah mendapat tracking no anda, boleh semak status pakej anda di link PosLaju ini: http://www.pos.com.my/pos/homepage/homepg_track.aspx
Kami menggunakan Singapore Post untuk international delivery. Delivery time ialah 10-14 hari (tidak termasuk hari minggu atau public holidays). Setelah mendapat tracking no anda, boleh semak status pakej anda di link SingPost ini: http://www.singpost.com/index.php
Laman web kami ini beroperasi 24 jam sehari. Namun admin dan customer support (untuk proses order, emel, penghantaran) setiap hari kecuali hari minggu dan hari cuti umum (7am-7pm working days).
.
Untuk sebarang pertanyaan, sila gunakan Contact Form kami di sini: http://glutaking.blogspot.com/p/contact-us.html
Atau hantarkan emel kepada kami di taniabeautyshop@yahoo.com
Like facebook page kami di sini: https://www.facebook.com/pages/Glutaking-Pure-Marine-Collagen-Glutathione/610589222288629
.

No comments:

Post a Comment